Tájékoztatás

Kedves dóczys diákjaink!

Mint bizonyára tudjátok, a Kormány március 16-ától megváltoztatta a magyarországi oktatási intézmények működési és munkarendjét a kialakult egészségügyi helyzetre tekintettel. Ennek lényege, hogy az iskolai tantermi oktatás megszűnik és digitális online tanítás és tanulás lép életbe. Diákok az iskolába az eddigi megszokott formában és rendben egyelőre előre nem látható ideig nem léphetnek be.

Ez egy teljesen ismeretlen és új állapot a pedagógusok és a diákok számára is, amit igyekszünk megfelelően kezelni. Hétfőn, kedden tantárgyanként és tanulócsoportonként kialakítjuk a digitális online tanulás feltételeit és keretrendszerét, megbeszéljük az aktuális problémákat és feladatokat, azután értesítéssel leszünk felétek.

Tehát ne iskolai szünetként éljétek meg az elkövetkezendő napokat, heteket, hanem egy ismertlen kalandként, tanár által irányított otthoni önálló munkaként.

Figyeljék az iskola Facebook profilját, honlapját, az osztálycsoportokat, legyen mindenkinek élő és működő, nem freemailes emailcíme és mindenki legyen az osztályfőnöke számára elérhető.

Mivel tudjuk, hogy sokan az iskolai szekrényetekben tartjátok a könyveiteket (remélhetőleg csak néhányat és nem mindet :D) ezért osztályonként adunk majd időpontot, hogy bejöhessetek érte. Erről később értesítünk benneteket.

Az újabb jelentkezésünkig pihenjetek, töltekezzetek, ne feledkezzetek meg a megfelelő óvintézkedésekről sem.

Végezetül pedig egy kis lelki megerősítés: ,,Mert nem a félelem lelkét adta nekünk Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.” (2Tim 1,7)

Debrecen, 2020. március 14.

A gimnázium vezetősége