Utolsó adventi napok a téli szünet előtt

Mindenkinek szeretettel köszönjük meg az adakozását, akik az adventi időszakban gondoltak azokra, akiknek szükségük van egy kis odafigyelésre, hogy az ünnep nekik is fényesebben ragyogjon. 51 cipős doboz várakozott a portásfülke mellett, hogy a Református Szeretetszolgálat munkatársai elszállítsák és eljuttassák a rászoruló gyerekekhez. Az ünnepi ruhába bújt dobozokon túl, még szatyrokban vagy csak szállításra alkalmas nagyobb dobozokban is sok mindent gyűjtött össze iskolánk közössége. A kék vödör akcióban is érkeztek tartós élelmiszerek, amelyek szintén nagy segítséget nyújtottak a rászoruló családoknak.

A kibocsátó istentiszteleten Iszlai Endre nagytiszteletű úr végezte a szolgálatot. Az Ige szavainak hallgatása közben jó volt érezni, hogy várakozásunk hamarosan kiteljesedik, és ezt már a téli szünet napjaiban a szeretteink közt éljük át.

Január 3-án elkezdődött a tanítás, és az év első hónapja azt jelenti a közoktatásban, hogy lezárul az első félév. Abban a reménységben végezzük az előttünk álló feladatokat, hogy „Isten az, aki munkálja bennetek mind az akarást, mind a cselekvést az ő tetszésének megfelelően” (Filippi 2:13).”

Perla Erzsébet