Digitális átállás az oktatásban

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

Iskolánk 2020. november 11-étől kilencedik évfolyamtól felfelé átáll a tantermen kívüli, digitális oktatásra.
A tanítás 9-12. évfolyamig a tavasszal már megszokott Moodle felületen zajlik majd. A szaktanárok biztosítják a szinkronórák lehetőségét csoportjaik, osztályaik számára.
A tavaszi helyzettől eltérően most lehetőség lesz egyéni és kiscsoportos konzultációk szervezésére indokolt esetekben. Tanáraink ezzel a lehetőséggel elsősorban a 11-12. évfolyamosok esetében fognak élni, de a valamilyen ok miatt lemaradóknak is biztosítani fogjuk a felzárkózás vagy a jegy megszerzésének lehetőségét.

A digitális munkarend nem érinti a 7-8. évfolyamot, ők továbbra is tantermi oktatásban részesülnek, hétfőtől egy új, tömbösített órarend alapján fognak iskolába járni. Holnaptól péntekig a régi órarend az érvényes.
A gyermekétkeztetéssel kapcsolatos feladatok ellátását a feladat eddigi ellátójának a valós igények felmérésére alapozva továbbra is biztosítani kell, tehát a 7-8. évfolyam ezután is benn ebédel. A felsőbb évfolyamosok ebédjét szerdától lemondtuk, de van lehetőség újra megrendelni, s elvinni az iskolából.
Az épület a megszokott módon nyitva tart, tehát, ha benn maradt valami a szekrényekben, azt a megfelelő járványügyi szabályokat betartva el lehet vinni.
A meghirdetett versenyeket az egészségvédelmi intézkedések betartásával megszervezzük.
Az iskolavezetés egy tagja munkaidőben az iskolában tartózkodik majd az elkövetkezendő hetekben is.

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!

A Dóczy vezetősége