Olvasókör – ÖRÖMHÍR A HÁZUNK TÁJÁN :-)

Kedves Diákok!

Kedves OLVASÓKÖRÖSÖK!

ÖRÖMHÍR A HÁZUNK TÁJÁN 🙂

2017. február 23-án (csütörtökön) 15.00 órai kezdettel tarjuk az olvasókör következő alkalmát a 10. A osztály tantermében (201.).

Az olvasókör a MATEHETSZ csoportos tehetséggondozó pályázatán nyert, így ennek keretén belül kerül megrendezésre február és május között a vállalt hat foglalkozás, illetve egy szabadidős tevékenység. (Májusban részt veszünk egy kiállításon, de ennek részleteit majd később ismertetem.)

Most novellákat, rövid történeteket fogunk felolvasni, és ezekről beszélgetünk. (Az első találkozás időtartalma minimum 90 perc, mert ezt vállaltuk a pályázat benyújtása során. A következő négy alkalmat 135 percesre tervezzük. A pályázatot lezárása szintén minimum 90 percben valósul meg.)

A pályázat megírásához és lebonyolításához Tankó Istvánné igazgatóhelyettes asszonyt kértem fel, hogy legyen segítségemre. Ő ezt örömmel elfogadta, hiszen az olvasókör lelkes támogatója, és személyes jelenlétével is mindig megtiszteli ezeket az alkalmakat!

Valamennyi olvasókörös jelenlétére számítok, mert a pályázat kiírásának elvárása, hogy minimum 15 fővel kell megvalósítani a programot! Jó olvasást kívánok.

Debrecen, 2017. február 17.

Perla Erzsébet