XIX. Matula-napok – október 3. – Családi istentisztelet

Iskolánkban október 3-án megkezdődtek a XIX. Matula-napok programjai. Vasárnap családi istentiszteletre gyűlt össze az iskola közössége, ahol a gyönyörűen felújított Kistemplomban iskolánk hajdani vallástanára, nagytiszteletű Zsoldos Tibor szolgált. A szokásos hétfői hétkezdő istentiszteleten a 8. A osztály emlékezett meg az aradi hősökről, s délután az ő kis delegációjuk helyezte el az emlékezés virágait a Hősök temetőjében, osztályfőnökük Nagyné Kocsiscsák Anita és iskolalelkészünk, Bertha Zoltán vezetésével. A nap érdekes alkalma volt még a Dóczy Galériában megnyíló kiállítás, ahol az iskolánkban 2005-ben érettségizett Fábi-Molnár Márta – ma már háromgyermekes édesanya – által tervezett és forgalmazott babahordozó kendőket ismerhették meg az érdeklődők. A termék fantázianeve Belle-Lelle. A kiállításon Fábi László – aki szintén 2005-ben érettségizett nálunk – beszélt arról, hogyan született és valósult meg ötletük.