Tanári találkozó Blankenbergében – 2021. november 15-19.

Bár a Connect-ID projekt már 2020-ban elkezdődött, az első évben csak online formában találkozhattak egymással a tanárok. Több online megbeszélés, rengeteg email- és Messenger üzenetváltás után 2021 novemberében végre megvalósult a régóta tervezett személyes találkozó is: a projektben dolgozó partneriskolák tanárcsoportjait Blankenbergében két svéd – Barbro Eklund és Veronica Karlström – és két magyar tanárnő – Czapp Katalin és Holló Borbála – képviselte. A belga vendéglátók a pályázó iskola tanárai – Christine Delameilleure, Ann Jannes és Lieselot Geldof – voltak.

A megbeszélések témája a projekt keretén belül megvalósuló két diák mobilitás időpontjának véglegesítése (Sala, 2022. március 13-19. és Debrecen, 2023. február 5-11.), a feladatok megosztása és a programok részletes kidolgozása volt. Az egész napos munka után esténként lehetőség volt kötetlen beszélgetésre, ami tovább mélyítette és erősítette az iskolák, az országok közötti kapcsolatot.