Nyílt nap a Dóczyban

2021. november 11-én csütörtökön nyílt nap keretében ismerkedhetnek meg az érdeklődő diákok a gimnázium életével.

Gyülekezés: 8.15-8.55: ebédlő, földszint- kötetlen beszélgetés a diákönkormányzat tagjaival

A járványra való tekintettel a szülőket arra kérjük, hogy reggel csak a gyülekezés helyszínéig kísérjék gyermekeiket.

9-12.30-ig a gyerekek kis csoportokban diákjaink vezetésével megismerkednek az iskolával és az iskolában folyó munkával. Bemutatkozik a robotszakkör, az olvasókör, a HirmonDóczy. Hallhatnak a nyelvoktatásról, az emelt szintű érettségi előkészítőkről és érdekes kémia és fizika kísérleteket láthatnak.

13 órától és 17 órától azonos tartalommal szülői fórumot tartunk a Díszteremben, ahol kb. 1 órás időtartamban összefoglaljuk mindazt, amit a gyerekek láttak, hasznos információkat adunk a jelentkezés lebonyolításához és válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

Az iskolában büfé működik, amit a gyerekek igénybe tudnak venni, de otthonról is hozhatnak tízórait, amit a szünetekben elfogyaszthatnak. Maszk viselése mindenki számára kötelező.