Jelentkezés Euroexam német nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamra

Kedves  Szülők!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy iskolánkban 2020. márciusától a májusi Euroexam B2 német nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam indul. A tanfolyamra olyan kizárólag dóczys tanulók jelentkezését várjuk, akik közel állnak a nyelvvizsgához, de tanári segítségre van szükségük ahhoz, hogy megfelelően fel tudjanak készülni. Hogy ki milyen közel áll a nyelvvizsgához gyakran nagyon nehéz eldönteni. Javasoljuk, hogy jelentkezés előtt mindenki kérje ki a saját némettanára véleményét.

A tanfolyamra csak az első 12 tanuló jelentkezését tudjuk elfogadni. A jelentkezés a honlapon elektronikus formában történik. A jelentkezéssel a tanuló azt is vállalja, hogy a tanfolyamon használt vizsgára felkészítő könyvet megveszi.

A tanuló online jelentkezését visszaigazoljuk, és legkésőbb 2020. március 2-ig keresse fel a titkárságot a tanfolyam részleteivel kapcsolatban.

A tanfolyam első foglalkozása 2020. március 4-én szerdán 16.00- 17.30- ig lesz. Ezt követően minden szerdán lesz foglalkozás egészen 2020. május 6-ig. A vizsga ideje: 2020. május 9. szombat. A foglakozás pontos ideje a résztvevők elfoglaltságához alkalmazkodva változhat, tehát az is lehet, hogy korábbra kerül.  A vizsgára jelentkezés határideje: 2020. április 17. A vizsgára való jelentkezéshez is adunk segítséget itt az iskolában.

A foglalkozás helye: 107-es terem. Tanár: Teleki Mária

JELENTKEZÉS: