FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ

Tisztelt Szülők és Diákok!

A 6. és 8. évfolyamos diákoknak 2022. október 20-án (csütörtökön) 15 órától intézményünkben – az elmúlt évek hagyományait követve – ingyenes felvételi előkészítőt indítunk hetente egy alkalommal 2*45-60 percben: magyar nyelv és irodalomból, valamint matematikából. (Amennyiben úgy ítélik meg, hogy értéket képviselt a bő három hónapot lefedő szakmai és pedagógiai munka, akkor a Dóczy Alapítványba szívesen elfogadunk támogatást, amit a diákjaink tehetséggondozására és az oktatás színvonalának emelésére fordítunk. Számlaszámunk: 11738008-20716099. Természetesen ez teljesen önkéntes. Köszönjük azoknak, akik az erőfeszítéseinket ezen a módon elismerik.)

Iskolánk világnézetileg elkötelezett, ezért december 19-én (hétfőn) – advent idején – , hit-és erkölcstan tantárgyhoz kapcsolódóan kerül sor beszélgetésre, ismerkedésre az intézményi lelkészünk vezetésével.

Várunk minden kedves érdeklődőt. Szerezzenek tapasztalatot, hogy az iskolaválasztásban megkönnyítsük a végső döntést, hiszen betekintést nyernek gimnáziumunk világába, beléphetnek az épületbe, találkozhatnak a folyosókon kortársakkal! „Az Úr irányítja annak az embernek a lépteit, akinek az útja tetszik neki.” (Zsoltárok 37:23) Kövessék nyomon a honlapunkat, a Facebookon a bejegyzéseinket, és legyenek a vendégeink a nyílt napunkon! Október második felében kézbe vehetik a felvételi tájékoztató füzetünket is.