FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ

Tisztelt Szülők és Diákok!

A 6. és 8. évfolyamos diákoknak 2023. október 19-én (csütörtökön) 15 órától intézményünkben – az elmúlt évek hagyományait követve – ingyenes felvételi előkészítőt indítunk hetente egy alkalommal 2*45 percben magyar nyelv és irodalomból, valamint matematikából. Előzetes jelentkezés nem szükséges. Várunk minden kedves érdeklődőt.
(Amennyiben úgy ítélik meg, hogy értéket képviselt a bő három hónapot lefedő szakmai és pedagógiai munka, akkor a Dóczy Alapítványba szívesen elfogadunk támogatást, amit a diákjaink tehetséggondozására és az oktatás színvonalának emelésére fordítunk. Számlaszámunk:11738008-20716099. Természetesen ez teljesen önkéntes. )
Szerezzenek tapasztalatot, hogy az iskolaválasztásban megkönnyítsük a végső döntést, hiszen betekintést nyernek gimnáziumunk világába, beléphetnek az épületbe, találkozhatnak a folyosókon kortársakkal! „Az Úr irányítja annak az embernek a lépteit, akinek az útja tetszik neki.” (Zsoltárok 37:23)
Kövessék nyomon a honlapunkat, a Facebookon a bejegyzéseinket, és legyenek a vendégeink nyílt napjainkon! Október 17-én a református iskolákból érkezőknek, november 14-én a többi iskolából érkezők számára tartunk nyílt napot. Október második felében kézbe vehetik a felvételi tájékoztató füzetünket is.