Budapesti Gazdasági Egyetem

1. Online tájékoztató

Amennyiben diákjaik gazdaságtudományi (ezen belül nemzetközi gazdálkodás vagy kereskedelem és marketing) vagy társadalomtudományi (ezen belül nemzetközi tanulmányok vagy kommunikáció és média) képzések iránt érdeklődnek, szívesen tartunk számukra online tájékoztatót osztályfőnöki óra, továbbtanulási tájékoztató, pályaorientációs nap keretében. Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket az alábbi, Karunk képzéseihez kapcsolódó különlegességekről:

• külföldi diplomaszerzési lehetőségek (kettős diploma programok – már német nyelven is!)
  • a Jövő Tanterme – digitális megoldások: mesterséges intelligencia, virtuális és kiterjesztett valóság, üzleti szimulációs játékok a tantárgyakba építve
  • duális képzés – nappali tagozat mellett munkavállalási lehetőség nagyvállalatoknál már az üzleti tanulmányaik első évében

2. Érettségi felkészítő online előadás az Európai Unióról

A Nemzetközi kapcsolatok tanszékünk oktatói szívesen tartanak online előadást 45 vagy 90 perces időtartamban, a történelem érettségi részét képező Európai Unió fejlődése és intézményrendszere témakörben.

3. Szóbeli nyelvvizsgához online beszélgetés angol anyanyelvű oktatóval

Brit kollégánk szívesen tart angol szóbeli nyelvvizsga egyes témaköreiben rövid online beszélgetést, ahol diákjaik gyakorolhatják nyelvtudásukat.

4. Játékos online kulturális és matematikai kvíz

A csatolmányban, illetve a Facebook oldalunkon is elérhető Gazdász-Nyelvész online vetélkedőnk részletei, amely során diákjaik tesztelhetik tudásukat és az önbizalmuk erősítése mellett nyerhetnek is.

Amennyiben a fentiekben vázolt lehetőségek bármelyike, vagy akár több közülük elnyeri tetszésüket, esetleg további kérdéseik lennének, érdeklődésüket az andrasi.gabor@uni-bge.hu e-mail címen várjuk. Szeretettel várjuk továbbá diákjaikat a nyílt napjainkon, amelyeket jelenléti formában tervezünk 2021. december 17-én pénteken és 2022. január 15-én szombaton!