Központi írásbeli feladatlapok javításának megtekintése – értékelő lapok átvétele

Megtekintés és az értékelő lapok átvétele: 2021.01.28. (csütörtök) 8:00-16:00 az A3-as (alagsor) teremben.

A felvételi eredményét közlő értékelő lapot az iskola a 2021. január 28-án a megtekintéskor átadja a vizsgázónak vagy szülőjének (két tanú által hitelesített, írásos meghatalmazás alapján az értékelő lapot más is átveheti). Az át nem vett értékelő lapokat az iskola 2021.01.29-én postázza a tanuló lakcímére.

A kijavított dolgozatokról a tanuló kézzel vagy elektronikus úton (digitális fényképezőgép) másolatot készíthet. (Az iskola fénymásolatot biztosítani nem tud!)

Észrevétel benyújtásának határideje: 2021. január 29. (péntek) 8:00-16:00 között.

A vizsgázó és szülője a hivatalos javítókulcstól eltérő értékelés esetén az értékelésre írásban észrevételt tehet a lent elérhető formanyomtatványon, az iskola igazgatójának címezve. A kitöltött, aláírt észrevétel személyesen leadható az iskola portáján, vagy elektronikus formában beküldhető az iskola email címére: doczy@doczy.reformatus.hu

Az észrevétel beadásához szükséges formanyomtatvány letölthető innen.