Kéthetes külföldi nyelvtanulás a 9. és 11. évfolyamnak

Információ

A 2020. nyarára tervezett államilag támogatott külföldi nyelvtanulással kapcsolatban az előzetes igényfelmérés és a Tempus Közalapítvány hivatalos tájékoztatóját követően kialakítottuk iskolai kínálatunkat. A 11. évfolyam diákjait és szüleiket biztatjuk arra, hogy fontolják meg az egyéni pályázat lehetőségét is! Az egyéni pályázatokról bővebb tájékoztatást találnak a Tempus Közalapítvány honlapján.

Azoknak a tanulóknak, akik az iskola által szervezett nyelvtanulási célú mobilitásban szeretnének részt venni, azt ajánljuk, hogy a következő turnusok egyikére jelentkezzenek. Igyekszünk mindenkinek a jelentkezését fogadni, de egy csoportban legfeljebb 30 diák utazhat. A pontos helyszíneket akkor tudjuk közzétenni, amikor megkapjuk a külföldi nyelviskoláktól a befogadó nyilatkozatokat. A jelentkezéseknél a jelentkezés időrendi sorrendjét fogjuk figyelembe venni.

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy amikor a gyermek neve bekerül a támogatott pályázatba, a Tempus Közalapítvány átutalja a program költségét az adott nyelviskolának. Ha a diák bármilyen orvosilag nem igazolható oknál fogva mégsem vesz részt a táborban, akkor a lemondási díj költsége a szülőt terheli.

Jelentkezési határidő: 2020. január 6.

JELENTKEZÉS:

Tanuló neve (kötelező)

Tanuló születési dátuma (kötelező)

Emellett a letölthető Jelentkezési lap kéthetes külföldi nyelvtanfolyamra c. nyomtatványt is töltsék ki – a kettő együtt lesz érvényes jelentkezés! A kinyomtatott és kitöltött jelentkezési lapot a titkárságon mielőbb kérjük leadni!