Jelentkezés Euroexam angol nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamra

Kedves  Szülők!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy iskolánkban 2020. januárjától a márciusi Euroexam B2 angol nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam indul. A tanfolyamra olyan kizárólag dóczys tanulók jelentkezését várjuk, akik közel állnak a nyelvvizsgához, de tanári segítségre van szükségük ahhoz, hogy megfelelően fel tudjanak készülni. Hogy ki milyen közel áll a nyelvvizsgához gyakran nagyon nehéz eldönteni. Javasoljuk, hogy jelentkezés előtt mindenki kérje ki a saját angoltanára véleményét.

A tanfolyamra csak az első 12 tanuló jelentkezését tudjuk elfogadni. A jelentkezés a honlapon elektronikus formában történik. A jelentkezéssel a tanuló azt is vállalja, hogy a tanfolyamon használt vizsgára felkészítő könyvet megveszi.

Amennyiben arra igény lesz, iskolánk a későbbi vizsgákra is szervez felkészítést a következő hónapokban, tehát aki nem fér bele az első keretbe, ne csüggedjen, az áprilisi vagy májusi, de még az is lehet, hogy a júliusi vagy szeptemberi vizsgákra is segítünk felkészülni.

A tanuló online jelentkezését visszaigazoljuk, és legkésőbb 2020. január 7-ig keresse fel a titkárságot a tanfolyam részleteivel kapcsolatban.

A tanfolyam első foglalkozása 2020. január 8-án szerdán 16.00- 17.30- ig lesz. Ezt követően minden szerdán lesz foglalkozás egészen 2020. március 25-ig. A vizsga ideje: 2020. március 28, szombat. A foglakozás pontos ideje a résztvevők elfoglaltságához alkalmazkodva változhat, tehát az is lehet, hogy korábbra kerül.  A vizsgára jelentkezés határideje: 2020. március 6. A vizsgára való jelentkezéshez is adunk segítséget itt az iskolában.

A foglalkozás helye: 201-es terem. Tanár: Csukás Ágnes

JELENTKEZÉS: