Ideiglenes felvételi rangsor

Kedves iskolánkba felvételiző Diákok! Kedves Szülők!

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy az alábbiakban közzétett rangsorok ideiglenesek. Mindhárom osztályba 28 helyet hirdettünk meg, de egyáltalán nem biztos, hogy az első 28 gyerekkel fogjuk feltölteni a létszámot. Fontos kérdés, hogy ki hányadik helyen jelölte meg iskolánkat a jelentkezési lapon. A hatosztályosba jelentkezők esetén az is fontos, hogy melyik osztályt jelölte meg első helyen.

Ezért kérem azokat, akik az eredmények vagy más iskolák rangsorainak ismeretében úgy döntenek, hogy elsősorban a Dóczyba szeretnének jönni, de korábban nem iskolánkat jelölték meg az első helyen, hogy éljenek a lehetőséggel és 2021. március 23-24-én a módosító tanulói adatlap kitöltésével módosítsanak a sorrenden. Erre a módosításra csak ezen a két napon van lehetőség. A módosító adatlapot 2021. március 25-ig kell megküldeni az Oktatási Hivatalnak.

Szeretettel kérjük továbbá azokat, akik még nem küldték el a lelkészi vagy hitoktatói ajánlásokat, hogy postai úton küldjék el nekünk március végéig.

A felvételi végleges eredményéről postai úton küldünk értesítést április végén.

Mindenkinek jó egészséget kíván:

Czapp Katalin
igazgató