Számlacím változás

Tisztelt Szülők!

Intézményünkben a gyermekétkeztetés térítési díjának befizetésében változások történtek. Az OTP megpróbálta átirányítani a csoportos beszedési megbízásokat az új bankszámlaszámokhoz, de technikailag mégsem tudták megoldani, ezért minden szülőnek aki továbbra is a banki csoportos beszedési fizetési módot kívánja alkalmazni, be kell fáradnia a számlavezető pénzintézetéhez ezt elintézni.
A Dóczyban étkező tanulók részére új azonosítókat kell beállítani az új bankszámlaszámokhoz. Akinek van Netbankja, az otthonról is be tudja majd állítani a beszedési megbízást. Ehhez azonban még várnunk kell, kb. február 15-e körül kapjuk meg az új azonosítókat.

Az első beszedési megbízás csak március hónapban lehetséges.

Addig a szülőknek az átutalás lehetősége marad.

Számlaszámunk: 11738008-21475379

Kérem, hogy mostantól az új intézményi bankszámla zámokra utaljanak. A kiküldött étkezési számlán is rajta van az új számlaszámunk. Akiknek sablonként van elmentve a Netbankban a régi szám, azok mindenképpen javítsák ki, mert rossz helyre fognak menni az utalások.

Fentiekkel kapcsolatosan bármilyen kérdésük van kérem jelezzék.

Tisztelettel:
Salánkiné Bartha Gyöngyvér